• Home
  • Kwaliteit werkt!

Kwaliteit werkt!

Problemen worden kansen als de juiste mensen elkaar treffen!
Met 20 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren is Kroonstad Support specialist in het samenbrengen van vraag en aanbod van vakmensen. De basis van Kroonstad Support werd gelegd in de wereld van de installatie- en elektrotechnische branche. Deze sector vormt nog altijd een ijzersterke basis. Omdat onze professionele dienstverlening ook al snel opviel bij relaties die actief zijn in andere vakgebieden, ontstond geleidelijk steeds meer de vraag of we onze focus niet ook konden verleggen naar deze vakgebieden. Dit heeft ertoe geleid dat we meer en meer actief zijn in o.a. de wereld van transport/logistiek, productie, montage/assemblage, schoonmaak en bouw.

Kennis van de diverse markten, de regels en wetgevingen en een no-nonsense aanpak waarin er oprechte aandacht is voor de mens, zijn de basis van onze dienstverlening.

Onze ervaring, enthousiasme en het vermogen om de juiste mensen bij elkaar te brengen zorgen ervoor dat de medewerkers van Kroonstad Support staan voor: Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Inzet!